TAG Heuer Carrera 'Viper Head' Chronograph Tourbillon Chronometer Hands-On replika óra

A svájci óragyártó TAG Heuer az utóbbi években újrafogalmazta az aláírási megjelenését. A cég vezérigazgatója, Jean-Claude Biver híres története van a régi óragyártók feltámadásának és korszerűsítésének, kezdve a Blancpain-tól, majd az Omega-tól, és legutóbb a Hublot-tól. A Hublot nagyméretű, avantgárd megjelenése minden bizonnyal a TAG Heuer-hez vezetett vezetése alatt,rolex replika különösen a Carrera-gyűjteményben, amely idén 55. évfordulóját ünnepli. A márka legújabb csúcs létrehozása, a TAG Heuer Carrera „Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon Chronometer példája ennek az új stílusnak, és egy ritka „Viper's Head” kronométer tanúsítvánnyal rendelkezik a Besançoni Megfigyelőközponttól a kelet-franciaországi régióban.

Amikor a kronométeres tanúsításra gondolunk, az első és legnyilvánvalóbb intézmény, amely eszébe jut, a Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres (COSC) Svájcban. A kronométer tesztelés azonban nem korlátozódik a COSC-ra; más intézmények, mint például a londoni King's Observatory (korábban Kew Observatory) és a németországi Glashütte Megfigyelő Intézet, szintén képesek a pontossági teszteket áthaladó óraművekre vonatkozó kronométer tanúsítványokat kiadni. A Besançoni Megfigyelőközpont talán a legegyedibb és legkevésbé közönséges a kronométeres vizsgáló testületeknél, ami nagyrészt a „Tête de Vipère” vagy a Viper Head, a Besançon városának emblémájával ellátott órák szűkösségének köszönhető. . A TAG Heuer szerint 2006 óta csak 500 órát kaptak.

Ritkán kívül, a „Tête de Vipère” tanúsítás egyébként nagyon hasonlít a COSC kronométer teszteléséhez; az órákat 16 napig, 5 pozícióban és 3 különböző hőmérsékleten tesztelik, és az átlagos napi sebességet -4 és +6 másodperc között kell elérniük, hogy kronométernek minősüljenek. Ellentétben a COSC-vel, a Besançon Observatory a karcsúsított felvétel helyett tesztelje a felemelt órát, hogy a csukló teljesítményének pontosabb jele legyen. Az a döntés,rolex replika hogy a TAG Heuer Carrera „Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon Chronometer a Besançoni Megfigyelőközpont által hitelesített, valószínűleg csak az észlelt kizárólagosság növelésére tett kísérlet, de a bélyegzett Viper fejjel a mozgás hídján ennek ellenére hűvös eleme. egy érdekes történethez tartozó időmérő. Ez még a La Chaux-de-Fonds francia kultúrájának csomózása is lehet, ahol a TAG Heuer alapul; Svájc harmadik legnagyobb városa, amely teljes egészében a Romandie-ban, az ország francia nyelvű részén található.

A TAG Heuer Carrera „Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon Chronometer egy nagy, 45 mm-es óra, amely összhangban van a márka legújabb trendjeivel a nagy, csuklós férfiak óráira. A tok és a keret kék kerámiaból készül, ami kiváló karcállóságot biztosít az acél számára, de törékeny és hajlamos arra, hogy eléggé megrepedjen. A caseback, a tológépek és a korona rozsdamentes acélból készült, amely fekete bevonattal ellátott fekete, ami megfelel a matt fekete alligátor szíjnak, amely fekete gumi béléssel és kék kontraszt varrással rendelkezik. A vízállóság egy 100 méteres tiszteletre számít, ami azt jelenti, hogy az úszás közben viselkedhet (nem sok olyan svájci tourbillons, amelyre a svájci toborozást lehet követelni).

A TAG Heuer Carrera „Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon kronométerének csontvázas tárcsája nagyon geometriai és kiegyensúlyozott hidak halmazát mutatja, minden fekete PVD-t kezelnek, hogy a színséma egyenletes maradjon. A 6 órás helyszín büszkesége a látható, kék híddal ellátott tourbillon, amely növeli a láthatóságot, és felhívja a figyelmet az órára. A 3. és 9. órában a ródiummal bevont kronográf számlálók, amelyek az eltelt perceket és órákat mérik. A tárcsa indexei és kezei szintén ródiumosak, és Super-LumiNova-val vannak feltöltve az éjszakai olvashatóság növelése érdekében.replika óra Egy kupolás és fényvisszaverő bevonattal ellátott zafírkristály lefedi az órafelületet - személy szerint én itt egy lapos kristályt választottam volna, hogy ez az óra egy kicsit kisebb legyen és könnyebben illeszkedjen egy ing-mandzsettához.

A TAG tápellátása A Heuer Carrera „Tête de Vipère” Chronograph Tourbillon Chronometer a házon belüli Heuer-02T kaliber, amely a mai napig még mindig a legolcsóbb svájci gyártmányú turisztikai időmérő a piacon (ha a „megfizethető” bármilyen módon lehet a 15 000 CHF-jelzés körül). Ez a mozgás 28,800 V / h (4 Hz) sebességgel ingadozik, 65 óránál nagyobb teljesítménytartalékot kínál egy hordónál, és a márka 2016-ban először a TAG Heuer Carrera Heuer-02T-vel bocsátotta ki (amit itt tekintettünk át). A zafír köpeny jó látványt nyújt ennek a mozgásnak, amely a fekete-kezelt hidak és alaplemezének köszönhetően modern és ipari jellegű, valamint a forgórészhez csontozott kék oszcilláló súly.